Nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng een pan water aan de kook voor de pasta.
Schil de en snijd de halve ringen.
Snijd de vis in grote stukken.
Bestrooi de stukken vis met wat en smeer de stukken in met tomtatenpesto.
Verhit de in een koekenpan en bak de uienringen ± 5 minuten lichtbruin.
Pers de knoflook met de knoflookpers boven de pan uit.
Bak de knoflook ongeveer een minuut mee.
Voeg de toe aan de uien en knoflook.
Breek met een spatel de in stukjes.
Roer het goed door elkaar.
Doe de pasta in de pan zodra het water kookt.
Ga nog niet verder totdat de pasta in het water zit.
Doe de helft van deze saus in de ovenschaal.
Leg hier de stukken vis op en giet de rest van de saus in de schaal. - Bak dit geheel ongeveer een kwartier gaar.
Haal de schaal uit de oven en strooi een beetje en er over heen.
Doe de pasta bij de vis met de saus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven450m
-
Recept
Nijlbaars met tomaat, spinazie en geitenkaas445m
-
Recept
Kabeljauw uit de oven met tomaten en geraspte kaas440m
-
Recept
Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree445m
-
Recept
Nijlbaars in zoetzure saus445m
-
Recept
Nijlbaars met sinaasappelsalade445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 403 kcal | 20% | 1612 kcal |
Vetten | 34 g. | 48% | 136 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |