Leg 4 keer 2 plakken rauwe kruislings op elkaar.
Verdeel de nijlbaarsmoten erover en bestrooi ze met peper en .
Vouw de om de vis heen en steek deze vast met een prikker.
Bestrijk de grillpan met 2 eetlepels en rooster de pakketjes per kant 4-5 minuten.
Leg voor de salade de plakjes tomaat en mozzarella(3 bolletjes) om en om in een schaal.
Meng de olijfolie(2 eetlepels)(2 eetlepels) met de pesto(1 eetlepel) en sprenkel dit mengsel over de salade.
Serveer er pasta met groene pesto(1 eetlepel) of ciabatta met basilicumboter bij.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden, mozzarella, pesto
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.