Doe de noedels in een grote kom en schenk er kokend water over.
laat ongeveer 10 minuten staan, laten uitlekken en opzij zetten.
dep het vlees droog en bestrijk het met wat olie.
verhit de koekenpan met een antiaanbaklaag tot heet en schroei het vlees dicht.
Bak de rosé van binnen.
Kruid het met en zout(1 stuk) en laat het 10 minuten rusten en afkoelen.
Maak het pepertje schoon en snij het in reepjes.
Snij de lente uitjes schuin in stukken van 1 cm.
neem de blaadjes van de takjes kruiden en hak ze grof.
Pers de limoen(1 stuk) uit en meng het met de honing of gembersiroop(1 eetlepel), vissaus(2 eetlepels) en sesamolie(1 theelepel).
Snij de biefstukken(2,5) in mooie dunne plakjes.
Meng noedels,dressing,reepjes peper(1 stuk)(1 stuk),stukjes lente ui en kruiden door elkaar.
Voeg de plakjes vlees toe en meng het opnieuw.
Verdeel 4 kommen en bestrooi het met wat pinda(2 eetlepels)'s.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.