Noorse visschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de kabeljauwfilet met de , en .
  2. Snijd de in plakjes, snipper de grof en snijd de paprika in blokjes.
  3. Fruit de , daarna de paprika en champignon erbij en bak het licht bruin (hoeft niet gaar te zijn, het gaat nog in de oven).
  4. Bedek de bodem van een ovenschaal met de helft van het -paprika-mengsel.
  5. Leg hier de op en bedek met de rest van het mengsel.
  6. Maak een roux:
  7. boter in de pan erbij (3 a 4 eetlepels) en laat het even garen.
  8. Doe dan beetje bij beetje de erbij totdat het de dikte van pap heeft.
  9. Breng het op smaak met en .
  10. Doe als laatste de erbij.
  11. Verdeel de saus over de schotel.
  12. Strooi de erover.
  13. Zet de schotel in een voorverwarmde oven (200 graden C) voor ongeveer een 30 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en boter of margarine
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter of margarine, yoghurt, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en yoghurt
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en boter of margarine
  • boter of margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauw
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1233 kcal
61%4932 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Noorse visschotel