Nori omelet met roerbakgroenten
- Herkomst Nederland
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Klop de licht, rol de noristrak op en knip hem in heel dunne reepjes.
- Voeg die aan de toe en breng op smaak met zout en vers gemalen zwartepeper.
- Verhit de wok op een hoog vuur, doe er 2 theelepels van de in en verdeel deze over de bodem en zijkanten.
- Voeg 0,8 deciliter van het eimengsel toe en verdeel ook dat.
- Bak het 2 minuten tot het een vaste vorm heeft, draai het dan om en bak het nog 1 minuut.
- Haal de omelet uit de pan en houd hem warm.
- Herhaal dit met de rest van het mengsel en voeg telkens 2 theelepels van de toe.
- Maak zo 4 omeletten.
- Verhit de rest van de in de wok, voeg de knoflook en de toe en roerbak alles 1 minuut.
- Voeg , courgette en de paddestoelen in twee porties toe en roerbak ze 3 minuten tot ze zachter zijn geworden.
- Doe alle groenten weer in de pan, voeg de , mirin en misopasta toe en laat het geheel 1 minuut sudderen.
- Verdeel de groenten gelijkmatig over de omeletten en rol deze op en serveer ze met gestoomde rijst.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 201 kcal | 10% | 804 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |