Noten-cake met chocolade
- Herkomst Belgie
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van dragstar-i
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Zeef
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Smelt je , zorg dat ze niet bruin wordt.
- Haal de pan van het vuur.
- Vervolgens doe je er de bij en roer je dit om.
- Scheid 4 en klop het eiwit.
- Doe dan het geel van de bij de en .
- Roer dit geheel om en doe er dan de bij (gebruik een zeef of doe het terwijl je opklopt).
- Doe er het eiwit bij en roer terug om.
- Nu ga je de en de noten klaarmaken.
- Plet de noten (of verkruimelen) en smelt de .
- Terwijl de nog vloeibaar is, doe je die bij de deeg.
- Doe er ook de noten bij.
- Warm de oven voor op 170 graden C.
- Zet alles nu in de oven (zorg voor een bakplaat die niet kleeft, of doe er bakpapier op).
- Laat dit nu een uurtje bakken.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Noten-cake met chocolade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 271 kcal | 13% | 2168 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 232 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 176 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |