Oceaan Taart

Ingrediënten

+ -
print

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Breng de vis met 3 deciliter , laurier, en aan de kook en kook de vis gaar in ca 10 á 15 minuten met de deksel op de pan.
  2. Kook de gaar met een beetje .
  3. Laat de vis uitlekken en bewaar het kookvocht.
  4. Vul (indien nodig) het kookvocht weer aan tot 3 deciliter.
  5. Trek het visvlees in stukjes en verwijder evt.
  6. graatjes.
  7. Doe de vis met de in een lage ovenschaal.
  8. Smelt de helft van de , voeg de toe en roer goed door.
  9. Voeg de rest van de en de toe en blijf goed roeren om klontjes te voorkomen.
  10. Breng het aan de kook en voeg , en en naar smaak toe en laat het sausje al pruttelend lekker indikken.
  11. Giet de saus over de vis en meng alles goed.
  12. Verwarm de oven voor op ca 200 graden C.
  13. Giet de af en stamp ze fijn met de rest van de , en naar smaak tot de smeuig zijn. (evt.
  14. wat of kookvocht toevoegen) Doe de puree in een spuitzak met een grove spuitmond en spuit de puree over de vis.
  15. Bak de taart in ca 25 minuten.
  16. Garneer met de en .
  17. Tip:
  18. Vervang de voor verse St.
  19. Jakobsschelpen.
  20. Schroei deze dan eerst snel dicht in hete olie en voeg ze aan de vulling toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen en garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
209 kcal
10%836 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oceaan Taart