Oinda soep met groenten
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van willy
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snipper de en maak de sperciebonen schoon.
- Kook de bonen en vervolgens de in water en zout beetgaar en spoel de groenten direct koud.
- Snijd de bonen in stukjes, snijd de ham in reepjes en de eieren in partjes.
- Fruit de , de en de uitgeperste tot de glazig is.
- Voeg de , de , , en de ketjap toe en roer alles glad.
- Voeg beetje bij beetje de bouillon toe tot een sausdikte ontstaat en voeg dan de rest van de bouillon toe.
- Bind de soep met de .
- Voeg de sperciebonen en de taugé als laatste toe.
- Verdeel de ham en de eieren over de borden en schep de soep erop.
- Lekker met kroepoek.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pinda soep440m
-
Recept
Sajoer campur (bouillon met verschillende groenten)42u
-
Recept
Groenten-restanten soep41u15m
-
Recept
Wanton soep425m
-
Recept
Prei-ei-soep445m
-
Recept
Indische tomaten soep41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- olie, sambal, kippenbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- pindakaas, sambal, kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, azijn, maizena
- olie, pindakaas, kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 284 kcal | 14% | 1136 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |