Oma's schnitzels
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van omadebruin
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Vet twee eenpersoons ovenschaaltjes licht in.
- Snijd de in dunne plakjes.
- Verhit in een koekenpan een beetje , bak de spekblokjes licht en schroei vervolgens de beide in het vet dicht.
- Doe de over in de ovenschaaltjes, strooi er wat (is niet echt nodig omdat de spekblokjes al zijn) en versgemalen over.
- Bekleed ze met de plakjes , schik de champignonschijfjes erover en er omheen en strooi de licht uitgebakken spekblokjes erover.
- Zet de schaaltjes een minuut of vijf in de (voorverwarmde ± 175°C) hete oven of onder de grill tot de is gesmolten.
- In die tijd is het vlees ook gegaard.
- De schaaltjes kunnen eventueel ook in de magnetron worden geplaatst, maar dan komt er geen 'korstje' op.
- Wij geven dus de voorkeur aan de oven.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter of margarine
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 215 kcal | 10% | 860 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |