Omelet a la maison
- Herkomst Nederland
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van elge
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Magnetron
- Koekenpan
Bereidingswijze
- loskloppen, en toevoegen en 2 omeletten in grote koekenpan(nen) bakken.
- Blikgroenten goed laten uitlekken.
- schoonborstelen en in plakjes snijden.
- zeer fijnsnijden.
- in ringen snijden.
- in 3 stukken snijden.
- Knoflookolie goed heet laten worden in wok of koekenpan en erin doen.
- en toevoegen.
- en provincaalse kruiden toevoegen.
- Daarna de goed uitgelekte Mexicaanse doperwtenmix en als laatste toevoegen. 4 borden voorverwarmen in magnetron of bak heet water.
- Omeletten doormidden snijden en op elk bord 1/2 omelet leggen.
- Groentemengsel deels neerleggen op de omelet en deels op het bord.
- Omelet dichtvouwen, waarbij groentemengsel op het bord zichtbaar blijft.
- Tip:
- met groentemengsel kunnen allerlei variaties bedacht worden, Kijk wat nog in de koelkast of kelder ligt.
- Vers of blik.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Omelet met erwtjes worteltjes en kipfilet maison420m
-
Recept
Provencaalse omelet410m
-
Recept
Omelet met kip, prei en aardappelen425m
-
Recept
Asperge-omelet met dipsaus430m
-
Recept
Dadar sedip (omelet met champignons, garnalen en selderij)445m
-
Recept
Fu yong hai kepiting (omelet met krab en groente in zoete saus)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in provencaalse kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in provencaalse kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 330 kcal | 16% | 1320 kcal |
Vetten | 48 g. | 69% | 192 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |