Omelet met geroosterde aardappels en paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van elze-marieke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Pel de en pers hem.
- Pel de ui en snipper hem.
- Was de , haal de zaadlijsten eruit en snijd hem klein.
- Verhit de olie in een teflonpan van 26 cm doorsnee.
- Voeg de ui, en de toe bak het 2-3 minuten.
- Snijd de in dikke plakken.
- Voeg ze toe en bak het al roerend nog eens 2-3 minuten door.
- Snijd de fijn en roer het erdoor.
- Verspreid het mengsel door de pan.
- Klop licht de met 2 eetlepels water.
- Schenk het over het aardappelmengsel en bak het 15 minuten op een matig vuur zonder de bodem te verbranden.
- Strooi de parmezaanse erover.
- Zet de grill op de hoogste stand.
- Zet hem een paar minuten onder de grill, zodat het ei stolt en de omelet een lekker bruin korstje krijgt.
- Snijd hem in stukken en serveer hem.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta-omelet met paprika440m
-
Recept
Paprika omelet410m
-
Recept
Tomaten omelet410m
-
Recept
Spaanse omelet430m
-
Recept
Brabantse omelet410m
-
Recept
Italiaanse omelet met ui410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 220 kcal | 11% | 880 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |