Omelet met Surimi
- Herkomst Vietnam
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Klop de los met wat zout en peper naar smaak.
- Voeg alle andere ingredienten behalve de bij de en meng het goed.
- Roer het surimimengsel door het losgeklopte ei.
- Bak van het mengsel op laag vuur een omelet en keer die om als de onderkant lichtbruin gebakken is.
- Doe de deksel op de pan om de omelet ook vanbinnen te garen.
- Snijd de omelet in vingerlange repen, doe die op een schaal en arneer met de repen .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ricotta-omelet met verse kruiden en surimi410m
-
Recept
Dadar tomat (pittige omelet met tomaat)445m
-
Recept
Dader boemboe (Pittige omelet met prei en kruiden)420m
-
Recept
Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet )445m
-
Recept
Dadar Kebertu Kari (omelet gevuld met kerriegehakt)445m
-
Recept
Spaanse omelet430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- surimi en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in surimi
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 146 kcal | 7% | 584 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |