Omeleta choriatiki: boerenomelet
- Herkomst Griekenland
- Categorie Eiergerechten
- Boerenomelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van keukenwonder
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit de helft van de in een pan en bak de , de schijfjes en de .
- Breng op smaak met en .
- Neem de pan van het vuur en zet apart.
- Klop de schuimig in een kom en breng op smaak met en .
- Verhit de rest vande in een pan en voeg het eimengsel toe.
- Ga met de platte kant van een vork een paar keer door het mengsel.
- Verdeel de , de en de erover en bestrooi het met de verbrokkelde kaas.
- Serveer de omelet zodra de kaas is gesmolten en de zijn gestold.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- worst kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- schapenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 238 kcal | 11% | 952 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |