Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blauwebessen-yoghurtroom met pistachenoten recept
Blauwebessen-yoghurtroom met pistachenoten recept

Blauwebessen-yoghurtroom met pistachenoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de pistachenoten grof. Was de citroen met heet water, wrijf hem droog en rasp de schil er fijn af. pers de citroen uit.
Roer de kwark, de yoghurt, de poedersuiker, de vanillesuiker het citroenrasp en de citroenschil door elkaar.
Maak de blauwe bessen schoon en dep ze droog. Spatel de bessen door de room en dien op. Bestrooi met de pistachenoten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blauwebessen-yoghurtroom met pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven