Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Custardpap met cornflakes en rozijnen recept
Custardpap met cornflakes en rozijnen recept

Custardpap met cornflakes en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de pruimen aan partjes. Meng de custard en het eventuele suiker in een kommetje. Roer er 6 eetlepels van de melk door. Breng de rest van de melk aan de kook, voeg al roerende de custard toe en laat het al roerende binden. Draai het vuur uit en voeg de helft van het fruit toe. Schenk 3/4 van het custard-fruitmengsel in hitte bestendige glazen of schaaltjes. Verdeel de cornflakes erover. Schenk de rest van de custard erover en garneer met de rest van de pruimenpartjes.

Allergenen Informatie

Voor dit custardpap met cornflakes en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven