Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken ei met worst recept
Gebakken ei met worst recept

Gebakken ei met worst


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bak de gesneden worst even aan, goudbruin. Dan de uien en knoflook en paprika toevoegen en even bakken. niet te lang. Meteen daarna de geklutste eieren toevoegen. Ook zout en pepers. als de eieren gestold zijn voeg je naar smaak kechup en picallilly toe. Om en om bakken. Als laatste peterselie toevoegen. Lekker op rijst, stokbrood, beschuit etc. Eet smakelijk!

Je kunt elke soort worst kiezen die je lekker vindt.
Gebruik de kruiden naar smaak en behoefte.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken ei met worst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gebakken ei met worst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.5 / 10 in 4 recensies

  • Jaccor ik weet heel goed wat Habanero pepers zijn. Leuke humor heb je!
    Browney gaf dit recept op 10 oktober 2014 5 uit 5 sterren
  • @Browney Heel mooi dat jij naar eigen zeggen adjuma of mm.Jeannette gebruikt. Wel opvallend dat je in eigen recepten elke keer rode pepers gebruikt ofwel lomboks. Ik probeer alleen aan te geven dat... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 9 oktober 2014 5 uit 5 sterren
  • Beste Jaccor Vind je opmerking een beetje betuttelend. Er werd al aangegeven kruiden naar smaak en behoefte. Iedereen heeft zijn eigen smaaksensaties en/of gevoeligheden. Ik wil nog best wel adjuma ... Lees reactie
    Browney gaf dit recept op 8 oktober 2014 3 uit 5 sterren
  • Een mooi recept maar gebruik nu maar gewoon lomboks in plaats van adjoema of madam Jeanette. Het is beter voor uw maag en darm kanaal. Het gerecht wordt veel te scherp van smaak en is daar door niet l... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 5 oktober 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven