Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Havermoutpap ayurvedisch


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Zet alle ingredienten op in een pannetje en breng aan de kook.
Laat de pap 5 minuten koken en zet het vuur uit.
Schenk de pap in een eetschaaltje en laat het 5 minuten staan om af te koelen en dik te worden.

Serveersuggesties

In plaats van met rozijnen ook lekker met drie gedroogde pruimen erin. Eet smakelijk! Dit is een ayurvedisch gerecht. Een warm ontbijt is heel gezond en havermout is weldadig voor je maagslijmvlies.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermoutpap ayurvedisch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Havermoutpap ayurvedisch heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Fijn dat er een ayurvedisch recept hier staat! Zelf heb ik hem met melk gemaakt, maar vond het echt te 'papperig/slijmerig' hierdoor worden, ik denk omdat havermout van zichzelf al heel romig is je d... Lees reactie
    Iteke gaf dit recept op 6 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Dank je wel voor het delen van dit recept. Als vata ben ik hier heeeeeeeel blij mee.
    Am gaf dit recept op 20 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven