Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meloen-kiwisalade voor 2 personen recept
Meloen-kiwisalade voor 2 personen recept

Meloen-kiwisalade voor 2 personen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de meloen in vieren en verwijder de pitjes. Snijd het vruchtvlees met een scherp mes los van de schil en snijd het in stukjes of schep zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees met een bolletjessteker. leg de stukjes of de bolletjes in een kom.
Schil de kiwi's en snijd ze in plakjes.
Voeg ze toe aan de meloen en meng voorzichtig. dek de kom af tot gebruik in de koelkast of verdeel de meloen-kiwi over 2 schaaltjes en serveer meteen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit meloen-kiwisalade voor 2 personen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven