Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige eieren uit de oven recept
Romige eieren uit de oven recept

Romige eieren uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de slagroom aan de kook en schenk deze in een ovenvaste schaal of bord. Breek de eieren in de schaal maar zorg dat de dooiers heel blijven. Strooi er tijm en kaas over en bak de eiren 12.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. tot het eiwit nét gestold is, maar de dooiers nog zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige eieren uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven