Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spiegeleitjes in filodeeg met bacon recept
Spiegeleitjes in filodeeg met bacon recept

Spiegeleitjes in filodeeg met bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk de vellen filodeeg dun met olie en snijd ze in vieren Stapel de deegvelletjes kruislings op elkaar en druk ze in de ovenbakjes. Breek er voorzichtig een eitje boven en zorg dat de dooier heel blijft. Bak de eitjes in een voorverwarmde oven op 180 graden C. ca. 10 minuten tot de bakjes lichtbruin zijn en de eitjes de gewenste gaarheid hebben. Snijd ondertussen een dun plakje van de onderzijde en kook de mini asperges in weinig water met zout in 1 minuut knapperig gaar. Verhit in een koekenpan de overige olie en bak de bacon knapperig. Neem de filobakjes met de eitjes uit de en zet ze op een bordvormpjes. Leg er de bacon en de asperges bij en breng op smaak met zeezout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spiegeleitjes in filodeeg met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven