Oostere kippensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van Miss-piggy02
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Pan
Bereidingswijze
- Kook het stuk in een aparte pan.
Haal het er uit als het gaar is.
Zet een grote soeppan op het vuur.
Doe de knoflook, en de ui in en fruit deze aan.
Doe de potten erbij.
Twee keer een pot water erbij.
Doe ook tevens de kippenbouillonblokje en 1 liter water erbij en breng nu alles aan de kook.
Temper de hittebron en doe de ½ soepgroente,champignons en de erbij.
Laat even staan tot dat de soepgroente gaar beginnen te worden.
Dan pas de erin.
Goed door roeren.
Voeg wat en ketjap toe (kijk uit met de )
Lekker met kroepoek of met geroosterd brood.
Deze soep is ongeveer een 345 kcal p/p.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Oostere pompoensoep445m
-
Recept
Kippensoep met paksoi, bosui en champignons425m
-
Recept
Kippensoep42u30m
-
Recept
Saoto (Surinaamse kippensoep)425m
-
Recept
Bartjes Kippensoep41u10m
-
Recept
Pittige kippensoep415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, kippenbouillon, bouillon, sambal
- kippenbouillon, bouillon, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
- zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten, kippenbouillon, bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie, kippenbouillon, bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 33 kcal | 1% | 132 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |