Oosterse groentenmix

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Verhit de in een pan.
  3. Bak hierin de ca. 5 minuten op niet te hoog vuur.
  4. Schep ze regelmatig om.
  5. Ontdoe de en de van de zaadjes en zaadlijsten en snijd ze klein.
  6. Pel de knoflookteentjes en snijd ze heel fijn.
  7. Snijd de in dobbelsteentjes.
  8. Schil de en snijd hem klein.
  9. Voeg nu de fond toe, al deze groenten, de kruiden en het halve bouillonblokje.
  10. Goed doorroeren en aan de kook brengen.
  11. Voeg de toe en laat op een laag vuurtje met de deksel op de pan 15 minuten sudderen.
  12. Verdeel de in vieren en voeg ze toe.
  13. Maak een papje van het en een klein scheutje koud water.
  14. Goed doorroeren totdat alle klontjes zijn opgelost.
  15. Langzaam bij de groentensaus gieten en onder voortdurend roeren aan de kook brengen. 1 minuut laten doorkoken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
422 kcal
21%1688 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
70 g.
27%280 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosterse groentenmix