Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak een mariande van de soyasauce, oystersauce, , en (ca 2 eetlepels) Verdeel de in 4 gelijke delen en snijd hem in (niet door!) en leg het vlees in de marinade voor ca 2 á 3 uur.
- Vul het vlees met de en plukjes taugé.
- Snijd de lenteui in de lengte doormidden en snijd deze ieder 2 keer in (niet door).
- Leg ook de lenteui op het vlees.
- Vouw nu het vlees dicht en schroei het even dicht in 2 eetlepels .
- Blancheer de koolbladeren heel even in kokend water en koel ze direct in ijskoud water om nagaren op deze manier te voorkomen.
- Haal het vlees uit de pan en leg het op de koolbladeren.
- Rol het vlees vorzichtig in de koolbladeren en bind de koolbladeren met behulp van wat keukentouw.
- Verwarm de oven voor op ca 175 C.
- Doe de koolrolletjes in een ovenschaal en druppel er een klein beetje bij.
- Verdeel de over de koolrolletjes (dus 1 schijfje per rolletje) en steek het desnoods vast met een cocktailprikkertje.
- Dek de schaal af met alufolie en schuif alles ca. 30 minten in de oven.
- Kook wat je overhebt van de marinade eventjes door en vul zo nodig aan met wat extra sauzen die je in de marinade hebt gebruikt.
- Serveer deze soyasaus bij de koolrolletjes.
- Tip 1:
- Tijdens de laatste 5 minuten kun je evt nog wat taugé in de schaal toevoegen.
- Tip 2:
- Dit gerecht is erg lekker met een gewone witte rijst.
- Ook lekker bij andere gerechten als mihoen, bami, nasi, etc.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 362 kcal | 18% | 1448 kcal |
Vetten | 48 g. | 68% | 192 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |