Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en vloeibare margarine
Gluten
kippenbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en boterham
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
vloeibare margarine kan sporen bevatten van sesam en Allergie in sesamzaad
Ei
kippenbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
kippenbouillon, bladerdeeg, kaas, paneermeel, vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
bladerdeeg, paneermeel, vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en melk
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en vloeibare margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.