Ossenhaas in bladerdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ossenhaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Braadpan
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Bestrijk de met .
- Smelt de in de braadpan en bak de rondom bruin.
- Neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Ontdooi het bladerdeeg.
- Pureer de met de knoflook, en een scheut tot er een smeuige pasta ontstaat.
- Verdeel hete mengsel over de .
- Bestrijk het de bladerdeeglapjes met en leg ze op elkaar.
- Leg het vlees op het deeg en vouw het dicht.
- Leg het pakketje met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de 20 minuten in het midden van de oven gaar.
- Neem het gerecht uit de oven en laat het 15 minuten voor het aan te snijden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Manzo Arrosto (ossenhaas met hartige taartjes, pittige spitskool en sambucca-saus)430m
-
Recept
Ossenhaas van de Boswachtervrouw440m
-
Recept
Ossenhaas met wijnjus450m
-
Recept
Boeren ossenhaas420m
-
Recept
Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg450m
-
Recept
Varkenshaas met spinazie in bladerdeeg445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, plakken bladerdeeg, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 330 kcal | 16% | 1320 kcal |
Vetten | 43 g. | 62% | 172 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |