Osso bucco met pasta
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van vins
- 3 reviews
Bereidingswijze
- De schenkels inwrijven met en en dan met en ze dan in de wentelen.
- Doe een goeie scheut in een kookpot en bak daar de schenkels mooi bruin in.
- Groenten kuisen en in stukjes snijden zoals de selder en , knoflook en en bij het vlees voegen.
- Tomaten ontpitten en vel verwijderen en eveneens in blokjes snijden en toevoegen bij het vlees.
- , en toevoegen en eveneens de toevoegen en als laatste het bouillonblokje.
- Sluit de kookpot en laat 1.15 uur stoven op een klein vuurtje.
- Af en toe eens kijken of de schenkels niet aanbranden en ook af en toe eens de schenkels draaien (wees voorzichtig dat de schenkels niet uiteen vallen).
- Na de stooftijd proef je de saus en kruid je naar wens (,,) en dik je ze aan met express.
- Doof het vuur en strooi er de gemalen bij.
- Kook de pasta beetgaar en strooi de en de erover voor je het bord opdient.
- Dit gerecht kan ook met gegeten worden.
- Tip:
- je kan ook groeten bij dit gerecht serveren naar believen ( en of groene boontjes met knoflook en room of een koude salade) Eet smakelijk
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- wijn en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
- kaas en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- runderbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, wijn, maizena
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (3)
Osso bucco met pasta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 664 kcal | 33% | 2656 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 129 g. | 49% | 516 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |