Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (8)
Ossobuco alla Milanese heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 8 recensies RESET
Recept lijkt op dat wat ik kreeg van toscaanse vrouwen. Groenten: 5 ontvelde tomaten,1 winterwortel, 2 stengels bleekselderij 1 ui, knoflook 1 blikje tomatenpuree(zelf gemaakt).
Ook 3 blaadjes salie ... Lees reactie
Ineke 7 december 2014
Inderdaad meer groenten gebruikt en ik heb een deel van de saus eruit geschept en gepureerd en een deel herkenbaar gelaten. In dit geval is de saus mooi gebonden en vind je ook nog wat groenten terug.
Uitstekend recept! Ook ik heb meer groenten gebruikt. Ik heb een volle bak roma-tomaten samen met 2 uien en 2 tenen knoflook gekookt. Vervolgens met de staafmixer gepureerd. Op deze manier gebruik je ... Lees reactie
Anette 30 november 2013
I.p.v.de tomaten heb ik een blik tomaten in stukjes en meer groenten gebruikt en een scheutje sojasaus, schepje rietsuiker en een beetje sambal badjak(merk koningsvogel)erbij gedaan.
Daarnaast past d... Lees reactie
Rosalie 27 juni 2013
Erg lekker en makkelijk. Ik zet het ook in de oven bij lage temperatuur. Resultaat: heerlijk zacht vlees.
Henk 29 september 2012
Een heerlijk recept, heb het al een paar keer klaar gemaakt.
Zeer lekker maar ... in een Ossobuco alla milanese wordt er geen tomaat gebruikt! Erewoord van geboren en getogen Milanees!
Achille 25 oktober 2011
Vandaag gemaakt, heerlijk recept, alleen de hoeveelheid groenten vond ik wat magertjes dus ik heb wat meer worteltjes,bleekselderij toegevoegd. Tevens een bouquet gemaakt van verse tijm,rozemarijn en ... Lees reactie
21 juli 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.