Ovenschnitzel voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in ringen.
- Vet een bakplaat in met een beetje .
- Verdeel de over de bakplaat.
Dep de schnitzels droog, breng ze op smaak met en en leg ze op de uiringen. - Verdeel het gehakt over de schnitzels.
Snijd de in ringen en spoel ze goed schoon. - Was de en snijd ze in plakjes.
- Laat de champignons uitlekken.
- Was de bieslook, schud hem droog en snijd fijn.
- Was de peterselie, schud hem droog en snijd hem fijn.
Verdeel de over het gehakt, verdeel de erover.
Verdeel de champignons erover. - strooi de helft van de bieslook en de helft van de peterselie erover.
Verwarm de oven voor op 250 graden. - Bak de schnitzels ca. 45 minuten in de oven.
Roer het zakje pepersaus en de door de en verdeel de 10 minuten voor het einde van de baktijd over de bakplaat en bak verder. - Bestrooi met de rest van de peterselie en de bieslook.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet42u15m
-
Recept
Pizzagehaktballen voor buffet41u15m
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Ovenschnitzel voor buffet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 340 kcal | 17% | 2720 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |