Ovenschotel met aardappelen en prei
- Herkomst Belgie
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sarahj
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Verhit de in een braadpan en laat de en de gaar worden.
- Zet de schijfjes met een beetje water gedurende een vijftal minuten in de microgolfoven zodat deze een beetje gaar worden (ze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn).
- Bak het in de pan.
- Doe het in een ovenschotel.
- Leg daarop de en de .
- Schik daar bovenop de .
- Meng de , bouillon en pizzakruiden en giet het mengsel over de .
- Bestrooi dit dan met en en de gemalen .
- Zet dit in de voorverwarmde oven totdat de gesmolten is en de saus begint te koken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vegetarische ovenschotel met prei, aardappels, en quorn430m
-
Recept
Ovenschotel van shoarma, prei en puree420m
-
Recept
Ovenschotel met aardappelen en gehakt41u
-
Recept
Ovenschotel met prei en ananas440m
-
Recept
Ovenschotel met prei en aardappeltjes430m
-
Recept
Ovenschotel witte kool41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- boter, groentebouillon, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- boter, room, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 361 kcal | 18% | 1444 kcal |
Vetten | 21 g. | 31% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |