Haal de binnenkant van het eruit en doe deze in een kom en meng het met melk (de korst van het gebruiken we niet).
Kneed dit een beetje zodat het goed de melk opneemt en een beetje op pudding begint te lijken.
Snijd de uien en en doe deze ook in de kom.
Leg het ook in de kom en voeg er 1 theelepel rode , 1 theelepel zwarte peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 eetlepel)(1 eetlepel)(10), 1 eetlepel bakpoeder(1 eetlepel) en 2 theelepel zout(2 theelepels)(2 theelepels) aan toe.
Meng het geheel en kneed alles in de kom gedurende een minuut.
Voeg tijdens het kneden ook wat tomatenpuree(1 eetlepel) toe (1 eetlepel).
Na het kneden kun je overgaan op het schillen van de aardappelen(8)(1 stuk).
Snijd de aardappelen(8)(1 stuk) na het schillen en plaats ze in een kom.
Giet er 2 eetlepels zonnebloemolie(2 eetlepels) overheen.
Voeg er 1 theelepel rode peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 eetlepel)(1 eetlepel)(10), en 1 theelepel zwarte peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 eetlepel)(1 eetlepel)(10), 2 theelepel zout(2 theelepels)(2 theelepels), 2 theelepel gedroogde peterselie(2 theelepels) poeder.
Meng dit geheel in de kom.
Snijd de 10 pepers en 5 tomaten(5) in stukjes.
Plaats de aardappelen(8)(1 stuk), köfte, peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 eetlepel)(1 eetlepel)(10) en tomaten(5) omstebeurt in een bakplaat.
Doe de schotel voor 30 à 45 minuten in de oven op 220 graden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
brood en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.