Ovenschotel met kool en kerrie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C.
    Maak de schoon en snipper deze.
    Rasp de fijn.
    schoonmaken, in vieren snijden en in dunne reepjes snijden.
    Schil de en snijd deze in blokjes.
    In braadpan boter verhitten en vlees rul bakken.
    Voeg de toe en ca. 2 minuten zachtjes meebakken.
    Vlees in ovenschaal doen en bestrooien met , , en .
    Bouillontablet erboven verkruimelen.
    Kook de tot deze gaar zijn.
    Kook de ca. 3 minuten en laat deze uitlekken.
    over vlees verdelen.
    Maak van de , het en de een mooie puree en verdeel dit in de ovenschaal over de .
    Bestrooi het geheel met en .
    Strooi hierover nog wat en naar smaak.
    Schaal onafgedekt nog 20 à 25 minuten in oven zetten tot het geheel mooi kleurt.
    Gerecht in schaal serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter of margarine, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine, melk, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine, melk, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
643 kcal
32%2572 kcal
Vetten
37 g.
53%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenschotel met kool en kerrie