Ovenschotel met kool en sukadelapjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 150° Celsius.
    pellen en in halve ringen snijden.
    In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin bakken.
    Sjalot ca. 2 minuten zachtjes meebakken.
    Vlees in ovenschaal doen en bestrooien met en .
    en 150 milliliter water in (andere) pan schenken.
  2. , laurier en mosterd toevoegen en vocht aan de kook brengen.
    Bouillontablet erboven verkruimelen.
    Wijnmengsel over vlees schenken.
  3. Vlees moet net onderstaan.
    In oven vlees afgedekt met deksel of aluminiumfolie in ca. 2,5 uur zachtjes stoven.
    schoonmaken, in vieren snijden en in dunne reepjes snijden.
    op vlees leggen en afgedekt ca. 30 minuten mee stoven.
    Oventemperatuur naar 225 °C
    Aardappelschijfjes over verdelen.
    Schaal onafgedekt nog 20 à 25 minuten in oven zetten tot aardappels goudbruin zijn.
    Gerecht in schaal serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en franse mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
57 kcal
2%228 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenschotel met kool en sukadelapjes