Ovenschotel met penne,broccolli en gehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Staafmixer
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. pellen en snipperen (niet te fijn).
  3. Champignons in vieren snijden.
  4. Broccolli in klein roosjes snijden.
  5. in dunne schijfjes snijden.
  6. Ovenschaal invetten met een beetje olie.
  7. Bereidingswijze:
  8. volgens gebruiksaanwijzing koken, niet langer dan 8 min.
  9. en afgieten, De geroosterde met de pureren tot een gladde saus met de staafmixer evt.
  10. verdunnen met een beetje kookvocht van de pasta, op smaak brengen met versgemalen .
  11. De saus door de roeren.
  12. Broccolli ± 3 min.
  13. koken en afgieten.
  14. Olie in de wok verhitten.
  15. Gehakt rul bakken, en toevoegen en 3 min doorbakken.
  16. De champignons en broccolli erbij doen en ± 3 min.
  17. doorbakken, de Italiaanse erover en 2 eetlepels water erbij en nog 2 min.
  18. roerbakken.
  19. Doe de pasta in de ovenschaal, verdeel er het gehaktmengsel over en schep er de hüttenkäse over.
  20. Bestrooi met versgemalen zout en peper.
  21. Zet de oven op 200 graden C. (niet voorverwarmen) en zet de ovenschaal in de oven laat deze ong.
  22. in 15 min.
  23. goed doorwarmen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in penne en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
334 kcal
16%1336 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenschotel met penne,broccolli en gehakt