Ovenschotel met witlof, ham en eieren
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sweetpepper
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de blaadjes in de lengte in brede repen.
- Snijd de aardappelen in plakjes.
- Hak de fijn.
- Snijd de eerst in reepjes en daarna in stukjes.
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Verhit in een koekenpan een en roerbak de kort.
- Laat het daarna afkoelen.
- Roer de kaas door de .
- Bestrooi een ingevette ovenschaal met wat .
- Verdeel de aardappelsschijfjes dakpansgewijs over de bodem van de schaal.
- Bestrooi met de fijngehalte .
- Verdeel de over en daarna de en de .
- Giet het roomkaasmengsel over de inhoud van de ovenschaal.
- Zet de schaal 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant licht gekleurd is.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- klontje boter, oude kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter, oude kaas, kookroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in klontje boter, oude kaas, kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 279 kcal | 13% | 1116 kcal |
Vetten | 28 g. | 41% | 112 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |