Ovenschotel van courgette en tomaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snipper de .
- Hak de knoflookteentjes fijn.
- Schil de en snijd ze in plakjes van 1 cm.
- Snijd de in plakjes.
- Snijd de in kleine stukjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Verhit een scheut en fruit hierin de gesnipperde en de helft van de knoflook. - Voeg de en de toe.
- Verwarm het geheel vijf minuten.
- Voeg de gehakte knoflookteentjes toe en verwarm door.
- Voeg de plakjes courgette in gedeeltes toe en verwarm vijf minuten door.
Kluts de met en tot 1 geheel.
Doe het tomatenmengsel in de vorm, giet er het eiermengsel erover en verdeel hierover de geraspte en de olijvenplakjes.
Zet de schotel gedurende 30 minuten in de oven. - serveer met peterselie en/of basilicum.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Courgette-ovenschotel41u20m
-
Recept
Gehakt-ovenschotel met spinazie425m
-
Recept
Ovenschotel met gehakt, courgette en tomaat445m
-
Recept
Ovenschotel met groenten, kip en aardappel41u15m
-
Recept
Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons440m
-
Recept
Ovenschotel met gehakt, feta, prei, mosterd en tomaat41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas en provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1255 kcal | 62% | 5020 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |