Ovenzalm met pittige prei
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Kook de gele gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de in een koekenpan en bak hierin de en tot de smelt en de verkleurt.
- Draai het vuur uit en schep de en om met de .
- Breng op smaak met vers gemalen peper.
- Schep 4 bergjes -preimengsel op de vellen bakpapier.
- Leg de stukjes zalm erbovenop en vouw de pakketjes eerst in de lengte dicht.
- Rol ook de zijkanten goed dicht, zodat er geen vocht kan ontsnappen.
- Laat de vispakketjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar worden.
- Schep de op de borden.
- Maak de pakketjes open en schep de inhoud, inclusief het kookvocht op de .
- Serveer direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Waterzooi van zalm en prei425m
-
Recept
Visgratin met prei en paprika41u15m
-
Recept
Gestoofde vis met prei en tomaat430m
-
Recept
Gestoofde vis met tomaat en prei430m
-
Recept
Tongfilets op een bedje van prei met witte wijn saus430m
-
Recept
Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- ansjovis en zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 99 kcal | 4% | 396 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |