Paascake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Spuitzak

Bereidingswijze

  1. In een kom de boter met en zacht roeren.
  2. Lepel voor lepel de erdoor roeren.
  3. Net zolang roeren totdat er een glad mengsel ontstaat.
  4. In kom met 3 eetlepels suiker en stijfkloppen.
  5. De 2 keer overlangs halveren, zodat 3 lange plakken ontstaan.
  6. Onderste plak besmeren met 1/3 deel van advocaatboter.
  7. Middelste plak erop leggen en besmeren met 1/3 deel van .
  8. Bovenste plak erop leggen.
  9. Bovenkant van met heel dun laagje besmeren.
  10. Zijkanten van dik besmeren met de helft van overgebleven .
  11. Met spatel langs zijkanten van relief aanbrengen.
  12. Rest van in spuitzak scheppen.
  13. Op bovenkant van in diagonale lijnen spuiten, tussen elke slagroomstreep ruimte van ca. 1 cm vrijlaten.
  14. Rest van advocaatboter in spuitzak scheppen.
  15. Tussen slagroomstrepen, strepen van advocaatboter spuiten.
  16. Chocoladeglazuur volgens gebruiksaanwijzing op verpakking laten smelten.
  17. Iets laten afkoelen.
  18. Van vetvrij papier dun spuitmondje vouwen.
  19. Chocoladeglazuur erin scheppen.
  20. Over bovenkant van kriskras heel fijne chocoladereepjes spuiten.
  21. tot gebruik in de koelkast zetten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in cake
  • poedersuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in advocaat en cake
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine en cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
260 kcal
13%1040 kcal
Vetten
41 g.
58%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
4%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paascake