Paassoufle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng de met drie eetlepels aan de kook.
  2. Mix de met het net zolang tot een lichtgele massa ontstaat.
  3. Schenk al mixend het hete melkmengsel erop.
  4. Giet alles terug in de pan.
  5. Roer op een laag vuur tot het mengsel begint te binden.
  6. Haal de pan van het vuur, laat het in de custard oplossen en laat het afkoelen.
  7. Maak de schoon en snijd de helft ervan in stukjes.
  8. Snijd het brood in stukjes.
  9. Klop de luchtig met de rest van de .
  10. Doe het brood in een mooie hoge schaal.
  11. Besprenkel met de likeur.
  12. Verdeel de aardbeienplakjes erover.
  13. Verdeel hierover de amandelcustard en dek af met de room.
  14. Garneer met de rest van de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • krentenbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in krentenbrood
  • krentenbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
  • krentenbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • krentenbrood kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelspijs
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in krentenbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
466 kcal
23%1864 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paassoufle