Pad Thai Thaise Noodles

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe olijfolie in de wok en zet deze op hoog vuur, voeg zodra de olie warm is de knoflook toe.
  2. Zodra je de knoflook ruikt (20 sec.) voeg je de en/of de garnalen toe.
  3. Roer dit om en voeg de fijngestampte chili's, de en de toe.
  4. Bak dit een paar minuten, blijf roeren.
  5. Zodra de een bruin kleurtje krijgt voeg je de toe, blijf roeren.
  6. Zodra de warm zijn schuif je alles aan de kant en klop je het eitje los aan de vrijgekomen kant in de pan (maak er roerei van).
  7. Zodra de gestold is roer je alles door elkaar.
  8. Voeg dan de groenten toe en laat dit een paar minuten bakken, blijf regelmatig roeren.
  9. Zodra de groenten beetgaar zijn voeg je de 's toe.
  10. Voeg dan naar smaak en toe en serveer warm in een kom en met eetstokjes.
  11. Smakelijk!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • tofu is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pad Thai Thaise Noodles heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Je kunt dit recept niet onder 'vegetarisch' zetten als er vissaus inzit! In de vegetarische versie van Pad Thai wordt de vissaus meestal vervangen door sojasaus.
15 juli 2012
In thailand krijg je Pad Thai met cashewnoten i.p.v. pinda's
20 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%157 kcal
Vetten
6 g.
8%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%13 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pad Thai Thaise Noodles