Paddestoelen Risotto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in grove stukken.
  2. Maak de schoon en de en snijd deze.
  3. Zorg dat er een pan met 1,5 liter bouillon klaarstaat.
  4. Doe een beetje olijfolie in de pan en fruit de en .
  5. Doe de paddestoelen bij de en bak deze voor ongeveer 5 minuutjes.
  6. Blus dit allemaal af met een scheut witte en doe de erbij.
  7. Bedek de risotto met de bouillon.
  8. Roer dit regelmatig om.
  9. Als je de risotto aan het koken bent, moet je er steeds voor zorgen dat de risotto niet droog kookt.
  10. Zorg steeds dat de risotto net onder water staat.
  11. Na 20 minuten te hebben gekookt is de risotto klaar.
  12. Je kan er wat parmesan overheen strooien om het wat smeuïger te maken.
  13. Proef de risotto en maak het een beetje op smaak met wat en zout.
  14. Roer de risotto nog een keer om en serveren!
  15. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes en wijn
  • kaas en bouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Paddestoelen Risotto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Jammer dat er geen hoeveelheden bijstaan.
Monique 7 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
435 kcal
21%870 kcal
Vetten
10 g.
15%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
55 g.
21%110 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paddestoelen Risotto