Paella
- Herkomst Spanje
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Paella recepten
- Bereiden
- Kookboek van tonb
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de olie warm en fruit de knolook.
- Bak de kip (eerst gekookt) en de in stukjes gesneden goudbruin in de olie.
- Voeg en 's toe, deksel op de pan en 10 minuten laten smoren.
- Voeg de toe en roer op een hoge vlam tot de doorzichtig wordt.
- Voeg de , kokende , , , , , en toe.
- Laat het 15 minuten, met deksel op de pan, zachtjes doorkoken.
- Strooi de en gekookte door de paella.
- Nog even opwarmen en het is klaar.
- opmerkingen:
- De moet niet te gaar en niet te droog zijn.
- Desnoods kunt u meer toevoegen als het te droog is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Echte Paëlla41u10m
-
Recept
Paella met zeevruchten en kip41u30m
-
Recept
Spaanse paella41u
-
Recept
Paëlla met kip450m
-
Recept
Eenvoudige paëlla440m
-
Recept
Paella uit Valencia440m
Variaties op Paella
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Paella | 3 | Vis en schaaldieren |
Paella Valenciana | 2 | Rijstgerechten |
Kip en chorizo paella | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 260 kcal | 13% | 1040 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |