Paella
- Herkomst Spanje
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Paella recepten
- Bereiden
- Kookboek van _anja_
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de uien fijn.
- Was en snijd de in dunne ringen.
- Pers de knoflook.
- Pel de , haal de pitjes eruit en snijd in stukjes.
- Maak de schoon.
- Verwijder de darmkanalen uit de scampi.
Snijd de in stukjes en de in schijfjes.
Bak de kippenblokjes in de 2 eetlepels olie bruin. - Bak in 1 eetlepel olie de uien, de rode , de en de knoflook.
- Laat dit 10 minuten bakken.
- Meng er de , de , en door.
- Laat 3 minuten bakken.
- Giet hier de warme bouillon over.
- Breng dit langzaam aan de kook.
- Laat dit 20 minuten langzaam koken.
- Voeg de laatse 10 minuten de kip, en de toe.
- Goed mengen en meelaten koken.
- Het is klaar wanneer al het vocht is geabsorbeerd.
serveer met schijfjes .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaanse paella41u
-
Recept
Echte Paëlla41u10m
-
Recept
Paella41u
-
Recept
Paella met zeevruchten en kip41u30m
-
Recept
Paëlla met kip450m
-
Recept
Eenvoudige paëlla440m
Variaties op Paella
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Paella | 3 | Vis en schaaldieren |
Paella Valenciana | 2 | Rijstgerechten |
Banaanpaella | 1 | Stoofschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 263 kcal | 13% | 1052 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 54 g. | 20% | 216 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |