Paella uit Valencia

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbeiding:
  2. Week de in 4 eetlepels warm water.
  3. Bestrooi de kip met en .
  4. Verhit de in een paellapan of wok en bak hierin de kip in 15 minuten goudbruin en bijna gaar.
  5. Schep de kip uit de pan en houd ze warm in de oven op 80 graden C.
  6. Bak de garnalen in het bakvet tot ze roze zijn, schep ze uit de pan en houd ze warm in de oven.
  7. Bak de ham, , knoflook al omscheppend 3 minuten.
  8. Voeg de rijst toe en bak deze mee tot de korrels een mooie glans hebben.
  9. Roer de saffraan met vocht en de bouillon erdoor en kook zachtjes, onafgedekt 15 minuten tot de rijst bijna droog maar wel smeuig is.
  10. Voeg na 10 minuten de kip en toe.
  11. Schep de black tigers erdoor.
  12. Serveer de paella in de pan en garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Paella uit Valencia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk met een frikandelletje erbij dat maakt het echt af
hmstage 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
721 kcal
36%2884 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
83 g.
32%332 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paella uit Valencia