Paella Valenciana

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd en in kleine stukjes en maak de schoon.
  2. De witten moeten gedurende 7-8 uur op hebben geweekt.
  3. Plaats de paellapan op het vuur en verhit de .
  4. Wanneer de heet is, het vlees in de pan leggen.
  5. Verlaag het vuur met de helft om het vlees te bakken.
  6. Wanneer het vlees gebakken is, de tomaten en het toevoegen.
  7. Zet hierbij de paellapan op laag vuur voor 5-6 minuten.
  8. Tenslotte , witte en toevoegen om nog enkele minuten te laten bakken.
  9. Voeg toe tot vlak boven de aanhechting van de handvaten.
  10. Zet het vuur op zijn hoogste stand.
  11. Laat gedurende 20-25 minuten koken onder een levendig vuur.
  12. Voeg vervolgens een beetje toe om het verdampte aan te vullen.
  13. Versnipper de in de paellapan.
  14. Proef en voeg tenslotte naar smaak toe.
  15. Laat het nog 5 minuten koken.
  16. De aanhechtingen van de handvaten van de paellapan zijn een goede maatstaf.
  17. Het kokende bevindt zich nu net onder de aanhechting.
  18. Voeg de toe en verdeel het regelmatig over de paellapan.
  19. Laat koken op hoog vuur voor 10 minuten.
  20. Na dit moment het vuur verminderen naargelang het peil van de bouillon zakt.
  21. Als de snel naar boven komt en de bouillon zakt, nog een beetje toevoegen.
  22. Als de nog steeds op de bodem ligt, het vuur verhogen. (De totale kooktijd van de is ongeveer 15-20 minuten).
  23. Het proces is beëindigd als de gaar is en de bouillon gebruikt.
  24. Laat de paella nog een paar minuten van het vuur rusten.
  25. Nu is de paella klaar om te serveren.
  26. Bon profit!
25
25
25

Variaties op Paella Valenciana

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Paella Valenciana
VariatieAantalGang
Paella Valenciana1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
614 kcal
30%2456 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
105 g.
40%420 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paella Valenciana