Pakketje van varkenshaas, taugé en spitskool
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de varkenshaas in plakjes van ongeveer 2 centimeter dik.
Maak een kruidenpasta van de , , , , .
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en snij deze in hele dunne reepjes.
Maak de schoon en snij deze in heel dunne reepjes.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
Roer in een kom de ingrediënten voor de marinade tot een mooie gladde massa.
Voeg de plakjes varkenshaas toe aan deze massa .
Schep het geheel goed door elkaar.
Laat het geheel 4 uur marineren.
Schep het geheel regelmatig goed door.
Spreid 4 stukjes bakpapier van 30 bij 30 centimeter uit.
Verdeel de en de taugé over het midden van de stukken bakpapier.
Verdeel de wortel, en bosui erover.
Leg de plakjes varkenshaas er dakpansgewijs op.
Sprenkel de erover.
Vouw het bakpapier omhoog en vouw het boven de vulling tot een pakketje dicht.
Zet de pakketjes op de bakplaat en bak ze in de oven in 20 tot 25 minuten gaar.
Zet de pakketjes op vier borden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cah Tauge Pedis (pittige tauge met bouillon)445m
-
Recept
Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé)41u10m
-
Recept
Sajoer kol bandeng (soep van spitskool en makreel)41u
-
Recept
Roerbak-spitskool410m
-
Recept
Saté babi banjar (blokjes varkenshaas in een ketjap sausje)445m
-
Recept
Ajam Sebelah Isi (rolletjes van kip en groente met pittige botersausje)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 295 kcal | 14% | 1180 kcal |
Vetten | 24 g. | 34% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |