Pakketjes met zalm,feta en kruiden voor brunch
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vet een bakplaat dun in met .
meng in een ruime kom de , , gerookte , en de .
Breng het mengsel op smaak met en .
Leg een vel op het werkvlak en smeer het goed in met gesmolten . - Strooi er 2 theelepels over en leg een tweede vel deeg erop.
- Smeer dit ook weer in met en verdeel aan een zijde van het deeg een flinke eetlepel zalmmengsel.
Rol het deeg op en vouw daarbij de zijkanten naar binnen, zodat de vulling goed gesloten is.
leg dit op een ingevette bakplaat en bestrijk het bovenop met .
Bestrooi het pakketje tot slot met . - Maak op deze wijze nog 5 pakketjes.
Bak de pakketjes in 25-30 minuten goudbruin. - Serveer warm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch430m
-
Recept
Spinazie-feta pasteitjes voor buffet445m
-
Recept
Eieren in hamcupjes voor brunch415m
-
Recept
Zalm sandwichrol voor buffet41u20m
-
Recept
Feta- gehaktballetjes voor buffet445m
-
Recept
Bonensalade met spek en feta voor buffet445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- filodeeg kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in ricotta en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 153 kcal | 7% | 918 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 114 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |