Paksoi met speklapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van JoranEnSuus
- 3 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Marineer de met een mengsel van en .
- Een flinke eetlepel van allebei is helemaal prima.
- Snij de lapjes nog niet in stukjes.
- Zet ondertussen de op in een beetje kippenbouillon.
- Snij de in kleine blokjes en houd het groene gedeelte nog even apart.
- Bak de in een grote warme pan.
- Als ze lekker bruin zijn gebakken, haal ze uit de pan.
- Doe een beetje olie in de pan (het aangebakken -mosterdmengsel lekker laten zitten!) en het witte van de .
- Even schudden met de pan zorgt ervoor dat het residu op de komt.
- Snij nu de (warme) in stukjes.
- Voeg na 4 minuutjes het paksoiblad toe, met de .
- Voeg een beetje bouillon van de toe aan de pan, samen met de en laat een beetje indikken.
- Giet de af en kwak het allemaal op je bord.
- Superlekker!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (3)
Paksoi met speklapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 722 kcal | 36% | 2166 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 99 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 76 g. | 29% | 228 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |