Paksoi met speklapjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Marineer de met een mengsel van en .
  2. Een flinke eetlepel van allebei is helemaal prima.
  3. Snij de lapjes nog niet in stukjes.
  4. Zet ondertussen de op in een beetje kippenbouillon.
  5. Snij de in kleine blokjes en houd het groene gedeelte nog even apart.
  6. Bak de in een grote warme pan.
  7. Als ze lekker bruin zijn gebakken, haal ze uit de pan.
  8. Doe een beetje olie in de pan (het aangebakken -mosterdmengsel lekker laten zitten!) en het witte van de .
  9. Even schudden met de pan zorgt ervoor dat het residu op de komt.
  10. Snij nu de (warme) in stukjes.
  11. Voeg na 4 minuutjes het paksoiblad toe, met de .
  12. Voeg een beetje bouillon van de toe aan de pan, samen met de en laat een beetje indikken.
  13. Giet de af en kwak het allemaal op je bord.
  14. Superlekker!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Paksoi met speklapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Een aanrader, lekker en snel klaar!
Ida Blom-Kamp 1 mei 2017
Jammie hoor; beetje avonturen met honing, mosterd en sojasaus om de persoonlijke smaak te krijgen. Maar: deze houden we er in.
PeterSpierenburg 13 oktober 2016
Erg lekker!
JoranEnSuus 17 februari 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
722 kcal
36%2166 kcal
Vetten
33 g.
48%99 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
76 g.
29%228 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paksoi met speklapjes