Paksoi soep
- Herkomst China
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van annuun
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Dit is mijn eerste recept hier, dus een eenvoudige maar super lekker:
Ontdooi 8 plakjes bladerdeeg en snijd in vieren. - Was de , snijd in redelijk grove stukken en houd de witte stukken apart van de groene.
- Snipper de (Om tranen te voorkomen, snijd met een nat mes) en fijn.
Meng met , kruiden, (niet te veel!) en de , . - Voeg eventueel gedroogde of verse pepers toe als je van pittig houdt.
Rol van het kleine balletjes, niet groter dan een 50 cent munt (rol met natte handen). - Leg een balletje op een kwart stukje en pak dit in.
- Gebruik natte vingers om te plakken opdat je een ingepakt balletje hebt.
Zet een pan water op en doe daar de /vermicelli soep in.
Voeg de witte stukken en de balletjes meteen toe en breng rustig aan de kook. - Roer regelmatig met een houten lepel maar rustig anders maak je de balletjes kapot.
- Ondertussen bak je het af.
Als de soep gaar is (test een stukje witte ), voeg dan de groene stukken toe en serveer meteen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- paneermeel, bouillon, stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- paneermeel, bouillon, stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg, paneermeel, bouillon, stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en kruidenboter
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 318 kcal | 15% | 1272 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 47 g. | 18% | 188 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |