Palingmousse
- Herkomst Nederland
- Categorie Amuses
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van louca
- 4 reviews

Keukenspullen
- Blender
- Zeef
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in een steelpannetje met uitzondering van de .
- Breng op ‘n laag vuurtje langzaam aan de kook.
- Neem van het vuur af en voeg de in geweekte toe.
- Roer goed door.
- Breng opnieuw aan de kook en laat al roerend nog 2 minuten doorkoken.
- Pureer alles in de blender tot een gladde massa.
- Laat wat afkoelen en vul hiermee 4 amuse-glaasjes.
- Laat opstijven in de koelkast.
- schillen.
- De zaadlijsten eruit halen.
- De brunoise snijden (kleine blokjes van ca. 2 x 2x 2 mm3).
- In ‘n zeef doen en licht bestrooien met zout.
- Enkele uren afgedekt boven ’n kommetje laten uitlekken.
- Bestrooi de amuses met de -brunoise en serveer meteen.
- Geef er een glas droge, witte wijn bij.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- monchou en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- zaanse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- monchou en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in zaanse mosterd en gelatine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paling en gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (4)
Palingmousse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2 kcal | 0% | 8 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |