Palingsoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn.
  2. Kook de hard en hak ze grof.
  3. Snijd de paling in reepjes.
  4. Hak de verse kruiden heel fijn.

    Smelt de en fruit hierin de uien en voeg de eraan toe.
  5. Maak er met de en het een mooie gladde roux van.
  6. Voeg het bouillonblokje toe en laat het 10 minuten heel zachtjes koken.
  7. Af en toe roeren.

    Breng het op smaak met en peper en voeg de reepjes paling toe en laat deze mee warmen.
    Dien op met gehakte ei erover en eventueel wat .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Palingsoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Palingsoep
VariatieAantalGang
Palingsoep1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Palingsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik Schrijf net een recensie, maar zie die niet terug, dus nog maar een keer, het was heerlijk!
Silvia Rianne 26 april 2016
Hmmm! Vlgd x doe ik idd met zelfmaakbouillon, maar voor zo was het ook al heel erg lekker. Omdat de roomse kervel het bij mij goed doet (en het een fantastisch kruid is, smaakvol en mild) heb ik er wa... Lees reactie
Silvia Rianne 26 april 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
897 kcal
44%3588 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
73 g.
28%292 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Palingsoep